UMIJEĆE MANIFESTIRANJA SA SVETOM GEOMETRIJOM

Dođi na besplatno Uvodno predavanje o Umijeću manifestiranja sa svetom geometrijom koji će se 8. veljače 2023. održati u 20h na Zoomu.

Prijave za Uvodno predavanje poslati na mail: multidimenzija@gmail.com

Naučite kako stvarati svoju vlastitu realnost uz pomoć svete geometrije na ovom četveromjesečnom tečaju. Ono što ćete naučiti, primjenjivo je na sva životna područja, te bez obzira čime se u životu bavite. Naučite vještinu koja će vas podržavati do kraja života. Postanite praktičar ove metode za manifestiranje, te ćete osim sebi, također moći pomoći i drugima, prijateljima, obitelji ili klijentima.

Sveta geometrija je drevna umjetnost manifestiranja, to su građevni blokovi svega što postoji. Kada naučite raditi s tim građevnim blokovima tj. s oblicima svete geometrije, moći ćete oblikovati svoju stvarnost onako kako želite, te lakše ostvariti bilo koji cilj, osobni ili profesionalni.

Neki od primjera kako vam sveta geometrija može pomoći:

 • Usvojite bilo koju kvalitetu/osobinu koju želite manifestirati i integrirati u životu – sigurnost, poduzetnost, ljubav prema sebi, samopouzdanje, osjećaj mira, osjećaj vlastite vrijednosti, zdrave energetske granice, mentalna jasnoća, radost, ispunjenje itd.
 • Očistite svoje energije – čakre, meridijane, suptilna tijela
 • Ostvarite se poslovno – veći uspjeh, više klijenata, bolja komunikacija, fokus, motivacija, inspracija, kreativnost
 • Stvaranje obilja, prosperiteta i povisivanje financija i prihoda
 • Bolji odnosi i drugo

 

MODUL 1 – Veljača 2023.

OSNOVE SVETE GEOMETRIJE

Na prvom modulu učimo osnove svete geometrije, te učimo osnovne oblike i boje svete geometrije koje svi nosimo u auri, a koji predstavljaju građevne  blokove svega što postoji. Naučit ćete:

 • Kako preoblikovati svoje polje aure i stvoriti snažni temelj za rad sa svetom geometrijom
  Kako koristiti boju i svetu geometriju kako bi energetski oblikovali svoje aktivnosti
  • Kako prepoznati svetu geometriju u svojim mislima, jeziku i ponašanju
  • Kako držati povoljne i pozitivne energije u svojem polju koje vas podržavaju i kako zamijeniti i otpustiti one koje su nepovoljne i negativne
  • Kako magnetizirati i privuči sebi ono što zaista želite
  • Kako koristiti svetu geometriju da povećate bilo koje pozitivno stanje ili otpustite negativna stanja
  • Kako aktivirati i zračiti oblike svete geometrije tj. energije koje vam trebaju tj. oko 60-ak različitih energija (sposobnost, obilje, ljepotu, hrabrost, mir, sigurnost, veselje, samopouzdanje, kreativnost, odlučnost, disciplinu, entuzijazam, opraštanje, davanje, zahvalnost, sreću, zdravlje, ljubav, red, vodstvo, istinu itd.
 • Kako raditi svjetlosne mreže, za sebe i druge, za usklađivanje osobnih energija. Mreže svete geometrije omogućit će vam da imate energetsku podršku za manifestiranje.

 

MODUL 2 – Ožujak 2023.

Na ovom modulu, naučit ćete više o temeljnih 12 unutarnjih zakona. Svaka osoba ima barem jedan dominantan unutarnji zakon, a mnogi i više. Ti zakoni određuju i definiraju sve što radite i često predstavljaju određene obrasce koji upravljaju vašim životima na različitim razinama. Ti zakoni su često podsvjesni i prevladaju nad bilo kojim drugim tehnikama manifestiranja koje radite – dok ne spoznate svoje vlastite zakone i razriješite ih.

Svaki unutarnji zakon također je povezan s jednim oblikom svete geometrije. Naučite prepoznati svoje unutarnje zakone i ponavljajuće obrasce za pospješivanje  vašeg osobnog rasta,  te kako koristiti svetu geometriju da transformirate svoj unutarnji svijet na višu oktavu, povisite svoju vibraciju, te time pospješite i vaše manifestiranje.

Naučit ćete kako aktivirati svetu geometriju za svoju osobnu transformaciju, ali također i za druge, bilo da su to prijatelji, obitelj ili klijenti.

Osjećate li da sami sebe ponekad sabotirate, da ste manje vrijedni ili da imate blokade k ostvarivanju obilja ili da ne zaslužujete primiti više od života? Takve i slične obrasce koji su često nesvjesni i usađeni duboko u našu podsvijest, moći ćete uspješno transformirati s 13 oblika svete geometrije.

Radeći s ovim oblicima, moći ćete se lakše uskladiti s vašim autentičnim ja i izaći iz polariteta koji vas drže u nižoj vibraciji, te iscijeliti vaše duboko ukorijenjene obrasce – kako za sebe, tako i za druge oko vas.

NAPREDNA SVETA GEOMETRIJA – Travanj i svibanj 2023.

Napredni rad sa svetom geometrijom i dodatnim nizom oblika i boja omogućava vam izradu mreža svete geometrije za ostvarivanje kratkoročnih ciljeva na bilo kojoj razini, materijalnoj, duhovnoj, emocionalnoj, mentalnoj i fizičkoj.

Učit ćete kako aktivirati potrebne energije putem oblika svete geometrije i zračiti ih na vrlo jednostavan i zabavan način.

Također ćete naučiti kako raditi svjetlosne mreže za cijeli niz bolesnih stanja i pružati energetsku podršku na putu iscjeljivanja i osnaživanja.

Naučit ćete kako manifestirati razne ciljeve, npr.

 • Integrirati bilo koju kvalitetu/osobinu koju želite manifestirati i integrirati u životu – sigurnost, poduzetnost, ljubav prema sebi, samopouzdanje, osjećaj mira, osjećaj vlastite vrijednosti, zdrave energetske granice, mentalna jasnoća, radost, ispunjenje itd.
 • Očistiti svoje energije – čakre, meridijane, suptilna tijela
 • Ostvariti se poslovno – veći uspjeh, više klijenata, bolja komunikacija, fokus, motivacija, inspracija, kreativnost
 • Stvarati obilja, prosperiteta i povisivanje financija i prihoda
 • Imati bolje odnose s drugima
 • Pospješiti komunikaciju, te aktivirati motivaciju, inspiraciju, kreativnost i drugo.

Cijena četveromjesečnog tečaja € 640, plativo u 4 rate po €160 eura.

Prijave za sljedeći ciklus edukacije slati na mail: multidimenzija@gmail.com