ŠIRENJE SVIJESTI U UZDIZANJU

Kako razumijeti univerzum, svijest i duhovno uzdizanje

PROGLAŠENA JEDNOM OD NAJBOLJIH 100 KNJIGA NA PODRUČJU RAZVOJA SVIJESTI

 

Narudžbe za knjigu poslati na mail: multidimenzija@gmail.com

Cijena s poštarinom (plaćanje na račun): 190 kn

Cijena uz plaćanje pouzećem: 196 kn

 

IZVADAK IZ KNJIGE I SADRŽAJ

Izvadak br. 1

 

ODSTUPANJE ČETVRTE GUSTOĆE KOJE SE PRIBLIŽAVA
Sada dolazimo do rasprave tekuće vremenske linije i onoga što promatramo. Iz naše točke gledišta možemo vidjeti da će se vremenske linije još jednom razići. U vašim zajednicama Novog Doba puno se raspravlja o konceptu razdvajanja Zemlje. Definicije mogu varirati, ovisno o izvoru, ali kako asimilirate prethodnu raspravu o djelovanju vremenskih linija, sada možete shvatiti što je to što svi nastoje opisati. Svijest koja postoji kao kolektiv u ovoj vremenskoj liniji je došla do točke odstupanja i nalazi se u trenutku stvaranja nove vremenske linije. Kada se to dogodi, svijest koja posjeduje gustoću, iskustvo i želju pomaknut će se u ovu novu vremensku liniju, dok preostale vremenske linije ostaju. Svijest koja nije spremna ili nema za to volju ostat će u trenutačnoj vremenskoj liniji. To je pomak u četvrtu gustoću i već se odavno trebao dogoditi za ovaj kolektiv. Ovaj vremenski pomak i uzdizanje u četvrtu gustoću odvojeni je događaj koji nije povezan s okončanjem eksperimenta negativnog polariteta u ovoj galaksiji.
Usporedimo temu negativnog polariteta s konceptom vremenskih linija i povijesti. Do ove točke u kolektivnim povijestima Zemlje postojao je negativni polaritet, a njegov utjecaj stvorio je neke zanimljive događaje. Povijest koju promatrate bogata je brutalnim sukobima i, uz nekoliko iznimaka, pobjeda je bila preteča mira. Ovaj rascjep od jedinstva bio je razlog zašto je negativni polaritet stvoren, no on više nije koristan i polako se počinje iskorjenjivati. Pitanje koje se potom postavlja jest kako će to utjecati na sve vremenske linije koje postoje na zemlji i diljem galaksije?
Odgovor je jednostavan: negativni polaritet neće više postojati ni u jednom konstruktu, ni u ovoj galaksiji, ni u nekoj drugoj.
Kao što smo naveli, sve vremenske linije koje postoje imaju povijest koja je utvrđena kada je došlo do odstupanja. Te povijesti mogu se usporediti s fotografskom slikom koja je zauvijek zaključana u supstrat u trenutku slikanja. Bilo koja vremenska linija koja je stvorena iz pokolja negativnog polariteta sadržavat će povijest tog pokolja, ali od tog trenutka prema naprijed u konstruktu podjela ili mržnja više neće postojati. Lako je vidjeti sukobe koje negativni polaritet trenutno stvara u vašoj realnosti. Sada zamislite da su svi tragovi te svijesti uklonjeni iz vaše vremenske linije od jednog do drugog trenutka. Kako bi to izgledalo? Bez impulsa ili želje da nanesete zlo drugome, što biste napravili? S fokusom koji više nije na vlastitim interesima, koliko bi se brzo vaša realnost promijenila?
To će se također dogoditi u svim drugim vremenskim linijama koje trenutno proživljavaju negativni polaritet. Ere Vikinga i Rimljana više neće biti ere osvajanja. O tome što će one postati bez negativnosti odlučit će kolektivi koji tamo postoje.
Izvadak br. 2
PRVA INDIVIDUALIZIRANA SVIJEST
Stvaranje individualizirane svijesti mimo Božjeg izvora počelo je s početnih dvanaest galaktičkih svijesti. Golema moć Božjeg izvora sadržanog za stvaranje također je sprječavalo koherentnu tvar da se oblikuje u njegovoj blizini, ali to nije bio problem. Zamislite koncept dijeljenja jedne stanice dok opisujemo sljedeći postupak. Iako je uvelike pojednostavljen i ne potpuno točan, to je najbliže pojašnjenje koje možemo ponuditi.
Božji izvor počeo je proces dijeljenja dijela sebe u zaštitnu membranu. Unutar te podjele stopa okretanja okupljenih fotona bila je promijenjena tako da su počeli stvarati oscilirajuću toroidnu sferu koja stvara jedinstvenu elektromagnetsku valnu dužinu. Sada se odvojeni valni oblik koji postoji unutar ove prepreke budi kako se vrtnja povećava i počinje vidjeti sebe kao jedinstveni entitet koji postoji unutar stvoriteljeve energije plazme. Sada razumije sebe kao dio veće cjeline.
Ovo je prvi fragment individualizirane svijesti. Kad je usklađivanje završeno, svijest je izbačena na udaljenost gdje stvaranje može početi, ali s pupčanom vrpcom koja održava povezanost s energijom Božjeg izvora. Ovaj postupak ponovljen je dvanaest puta, a svako izbacivanje iscrpilo je dio energije Božjeg izvora. U početku je postojalo dovoljno energije za stvaranje dvanaest galaktičkih stvoriteljevih svijesti. One su bile prve galaktičke svijesti našeg kozmosa. Svaka sfera znala je da je pojedinačna svijest zato što je bila stvorena kao takva.
Zajedništvo i komunikacija između svijesti koja sprječava dosadu i samoću bila je između izvornih dvanaest svijesti koje su započele svoje vlastite kreacije. Razlika između izravnog dijeljenja i organskog uzdizanja jest u tome što kada se organski kolektiv uzdigne i postane dovoljno snažan da stvori galaksiju, to je spajanje trilijuna pojedinačnih svijesti koje se moraju složiti s galaktičkim usklađivanjem. Nakon usklađivanja, njezina svijest sastojala se od pojedinačne svijesti s milijunima fragmentiranih iskustava koja su omogućavala da se unutar njih ugradi vijeće. Izvorne galaktičke svijesti nisu imale taj luksuz, pa su umjesto toga to dodjeljivale jedna drugoj.
SADRŽAJ

 

1. DIO: TEMELJNA RAZUMIJEVANJA
1. poglavlje: Bog, Božji izvor, Izvor, velika plava lopta u središtu svega
2. poglavlje: Početak kozmosa
3. poglavlje: Prva galaksija
4. poglavlje: Gustoće svijesti
5. poglavlje: Galaktičko stvaranje polariteta
6. poglavlje: Jednadžba univerzalne i galaktičke energetske ravnoteže
7. poglavlje: Galaktičke valne dužine i frekvecije igara
8. poglavlje: Odnos između vremenskih linija i povijesti
9. poglavlje: Razumijevanje kolektivne svijesti
10. poglavlje: Međusobni odnos vremena, gustoća i dimenzija
11. poglavlje: Dijeljenje galaktičkog sadržaja i galaktičkih ugovora
12. poglavlje: Uzdižući kolektivi koji stječu galaktičke sposobnosti
2. DIO: DJELOVANJE U SVIJESTI
13 – 14.  poglavlje Uzdižuća svijest, viša svijest i koncept fragmentacije
15. poglavlje: Hipnoterapija i regresija; perspektiva koja se pripisuje gustoći višeg aspekta
3. DIO: POMOĆ ZA UZDIŽUĆU SVIJEST
16. i 17. poglavlje: Ljubav za sebe, ljubav za sve
18. poglavlje: Ljudsko vozilo
4. DIO: MEDITACIJE I MODALITETI
19. i 20. poglavlje: Prva meditacija za tihu kontemplaciju
21. poglavlje: Korištenje stvaralačke energije
22. poglavlje: Povezivanje s vašom sposobnošću samoiscjeljivanja
23. poglavlje: Pristupanje sposobnostima višeg reda
24. poglavlje: Nekoliko misli za kraj