ŠAMANSKE AKTIVACIJE/INICIJACIJE

Šamani su oduvijek znali kako se otvoriti dubljim duhovnim energijama, kako spojiti energije duha i Zemlje za iscjeljivanje i manifestiranje. Iako se njihove metode diljem svijeta i u raznim kulturama razlikuju, ono što ih karakterizira je otvaranje portala višoj svijesti kroz koje iscjeljivanje i promjene mogu doći.

Svaki mjesec, održavaju se 2 seanse na kojoj možete primiti po 2 šamanske aktivacije za postizanje cjelovitosti, samoiscjeljivanje, pa čak i na rad s drugima.

Ove aktivacije rade sa svetim spiralama i spiralnim moćima kreacije, stvarajući snažni vorteks za iscjeljivanje, osnaživanje i manifestiranje. Mnoge druge metode možda ne idu jednako duboko, a ono što karakterizira ove aktivacije je da na siguran način otvaraju međudimenzionalne portale kroz koje energija duha dolazi na brzi, laki i snažan način, pomažući vam da napravite značajnu promjenu u životu.

Aktivacije ćete primiti u vaše ruke i imati je u njima do kraja života, za svoj rast, samoiscjeljivanje ili kao alat za pomaganje drugima.

Kako bi očistile neželjene energije i donijele željene energije, ove aktivacije koriste spiralni kapacitet školjki za kanaliranje snažnih energija, stvarajući snažan vorteks i pomažući vam da se po spirali uzdignete na višu razinu vibracije.

Ove duboke spiralne aktivacije rade kroz vaš kvantni DNK pri čemu imate trenutni pristup višedimenzionalnoj kozmičkoj povezanosti i širenju, te postizanju cjelovitosti.

Za primanje aktivacije, potrebno je biti uživo na Zoomu (neće biti repleja).

 

Svaki mjesec, jedna seansa fokusirana je na Emocionalno majstorstvo, a druga na Ključeve uspjeha.

 

16. 1. – Čišćenje duhovnih zavjeta i samosabotaže

30.1. – Namjera i akcija

13.2. – Čićenje emocija i straha

14.3. – Samopouzdanje i usmjerena moć

28.3. – Čišćenje traume i drame

11.4. – Kreativnost, uspjeh

25.4. – Povezanost i svjesnost

2.5. – Inicijativa i fokusirana volja

16.5. – Izgubljen i pronađen; Unutarnji roditelj

30.5. – Motivacija i inspiracija

13.6. – Balans i centriranost

27.6. – Mentalna jasnoća i entuzijazam

Cijena svake pojedinačne radionice je 80 eura (600 kn) – za set od dvije aktivacije. Prijave poslati na mail: multidimenzija@gmail.com