Radionice

JAČANJE ENERGETSKIH GRANICA

Učinkovite tehnike za čišćenje  energetskog polja i psihičku zaštitu

Osjećate li da previše lako absorbirate tuđe energije ili da ste previše osjetljivi na energije drugih osoba? Osjećate li se iscrpljeno nakon interakcije s drugim ljudima i energetski ispražnjeno? Imate li katkada osjećaj da ste psihička spužva koja upija sve oko sebe na vlastitu štetu?
Vjerojatno ste empatična i osjetljiva duša i treba vam dodatni osjećaj zaštite i sigurnosti, kao i specifični energetski pristup koji će vam olakšati da upravljate svojim energijama.
Na ovoj radionici, naučite što sve utječe na vaše energetsko polje i zašto smo toliko skloni upijati tuđe energije.
Naučite kako energetski ojačati, kako zaštititi svoje energetsko polje, što sve na njega i kako utječe; radit ćemo čišćenje entiteta i cjelokupnog energetskog polja, pogledati koliko vibracija nosite u svojem energetskom polju, te očistiti sve nepotrebno.
Naučit ćete nekoliko učinkovitih tehnika za čišćenje svojeg energetskog polja i psihičku zaštitu, te ćemo kroz razne energetske aktivacije i energetske procese ojačati vaše energetsko polje i osjećaj energetskog integriteta.
Na kraju radionice, imate ćete set energetskih alata za daljni samostalni rad i zaštitu.

OTVARANJE SRCA

Iscjeljivanje emocija zaglavljenih u srcu

Kako otvoriti srce i živjeti punim plućima? Svi u srcu nosimo mnoge povrede, bol ili negativne emocije kao što su tuga, ljutnja, povrijeđenost, zamjeranje i slično. Na ovoj radionici, radit ćemo na energetskom čišćenju srca kako bismo se mogli otvoriti primanju svega onoga što želimo u svojem životu. Čistit ćemo emocije zaglavljene u srcu kako biste mogli osjetiti više mira, ljubavi i radosti u životu.

STVARANJE OBILJA

Aktivirajte vaše obilje

Na ovoj radionici, uz malo magije i energetskih tehnika, aktivirat ćemo vaše obilje. Posebnim energetksim protokolima, otvorit ćemo kanale obilja kako biste se pomaknuli s mrtve točke i počeli privlačiti ono što želite. Energetskim radom očistit ćemo svijest o pomanjkanju i uvjerenja koja nas spriječavaju da primamo obilje, te će svaki polaznik individualno primiti aktivaciju onih energija koje su baš njemu potrebne za aktiviranje obilja.

ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM FREKVENCIJAMA

Povežite se sa svojim Anđelima i primite anđeoske frekvencije

Uz pomoć anđeoskih frekvencija, ustanovit ćemo točno što vam trenutno treba u životu. Možda je to više jasnoće ili više osobne snage ili više samopouzdanja? Anđeoskim meditacijama dobit ćete infuziju onih kvaliteta koje vam nedostaju u životu, proći ćemo kroz proces samo-osnaživanja uz anđele i iscjeljivanja svega onoga što vam ne služi u životu. Primit ćete anđeoske vibracije u svoje energetsko polje za veći protok energija, lakše ostvarivanje ciljeva i povećani osjećaj mira, radosti i ljubavi.

 Radionice se održavaju subotom ujutro od 10-15 h.
Cijena svake radionice je 300 kn.

PRIJAVE

Prijave i uplate najkasnije 2 dana prije svake radonice radi pripreme materijala za svakog polaznika.

INFO

Po prijavi na mail multidimenzija@gmail.com dobit ćete sve potrebne podatke za uplatu.

Informacije i prijave