Proizvodi

AURA SPREJ DUHOVNI IMUNITET

Koristeći energetske tehnike 5-dimenzionalnog prijenosa energije Izvora svega što jest, iscjeljujućih vibracija i frekvencija, te memoriju vode, aura sprey Duhovni imunitet sadrži energetsku aktivaciju za čišćenje energetskog polja i stjecanje imuniteta na duhovnoj, energetskoj i fizičkoj razini, te dubinski obnavlja i čisti cijelo vaše energetsko polje, vašu auru i vaše stanice.

Aura sprej Duhovni imunitet pomaže u stjecanju i jačanju  imuniteta, no da bismo imali fizički imunitet, prvo moramo imati i duhovni tj. energetski imunitet što znači biti otporni na negativne, neprirodne i strane energije koje mogu ući u naše energetsko polje.

Opširnije

Ovaj sprej čisti sve negativne energije iz vaše aure i energetskog polja, strane i neprirodne energije, energije drugih ljudi, energetske napade drugih ljudi, negativne forme misli, te sve niske frekvencije. Takođe čisti i popravlja fino tkivo vaše cjelokupne aure, kao što su rupe ili poderotine u auri, te ju jača i širi. Snažna aura preduvjet je za odbijanje negativnih energija, a na fizičkoj razini – te strane energije mogu biti negativne emocije ili misli ili pak virusi, štetne bakterije, energetski ili fizički toksini, paraziti i slično. Tako energetskim jačanjem aure stječete otpornost da ne navučete na sebe negativne energije, uključivo viruse, bakterije i druge energetske i fizičke parazite i toksine.

Sprej također pomaže u energetskoj detoksikaciji od svih vrsta toksičnih tvari i energija, te također čisti i mijazme i mijazmičke energije. Pomaže u jačanju fizičkog imuniteta, te energetski neutralizira viruse i virusni teret koji imamo u tijelu, a koji se u nekom trenutku može aktivirati u virus/virusno oboljenje i druge bolesti. Isto tako, čisti i neutralizira negativni učinak statičnog elektriciteta i štetnog umjetnog elektromagnetskog zračenja.

Nadalje, sprej jača stanice i njihov integritet, te ih hrani duhovnom energijom; jača  sposobnost stanica da stvaraju energiju i snažni tjelesni imunitet. Jača se sposobnost da se uklanjaju bolesne i oštećene stanice i da se proces replikacije zdravih stanica ubrza. Jača se sposobnost stanične membrane o kojoj ovisi što ulazi ili izlazi iz stanice (npr. virusi često budu obavijeni oko stanice, ali ne ulaze u nju – tek kad uđu u stanicu, aktivira se određena bolest ili virusno oboljenje). Štiti se membrane stanica svjetlošću, te od bilo kojih štetnih utjecaja iz okoline. Stanice se pune energijom kako bi imale potrebno gorivo za svoje aktivnosti čuvanja zdravlja.

Energetska aktivacija sadržana u spreju jača prijenos energije s multidimenzionalne razine i dotok duhovnih energija iz viših energetskih tijela u fizičko tijelo, a koje su preduvjet za snažni energetski sustav i na fizičkoj razini, te sukladno tome i izvor energije za stanice i ljudska tkiva. Naša aura puni se svjetlošću i vitalnom energijom, te dobiva infuziju frekvencije zdravlja, te jača fizički imunitet dopuštajući da se absorbira više svjetlosti u sve aspekte vašega bića – stvarajući tako ne samo fizički, nego i duhovni imunitet.

UPUTA ZA KORIŠTENJELagano posprejati, ne nužno iznad glave (izbjegnite prskanje po očima), nego po ramenima i tijelu. Dovoljno je koristiti sprej 2 puta tjedno, jer će energija djelovati tijekom 3-4 dana, ali može se koristiti i češće. U slučaju negativne interakcije s nekime ili ako imate osjećaj da ste absorbirali tuđu negativnu energiju, možete sprej koristiti i češće, na primjer po završetku rada s klijentima. Dovoljno je posprejati malu količinu, ako sprejate veću količinu, to neće utjecati na jačinu djelovanja. U biti, dovoljno je jedno malo sprejanje.

Cijena – bočica 100 ml: 30 € (226 kn) (uključuje poštarinu za Hrvatsku), narudžbe na mail: multidimenzija@gmail.com

PODMETAČ ZA RESTRUKTURIRANJE VODE NA KVALITETU IZVORSKE VODE

Svijetloplavi podmetač, nakon što je čaša vode na njemu stajala 10 sekundi, u potpunosti restrukturira vodu na kvalitetu izvorske vode. Podmetač je programiran da u vodu prenese energetsku aktivaciju koja će energetski očistiti vodu od svih toksičnih tvari, te je povratiti na ona svojstva koja je voda imala kada je bila izvorska i u prirodnom stanju. Neutralizira štetne tvari iz vode kao što su kamenac, klor, kemikalije koje se koriste u procesu obrade vode, teški metali iz vodovodnih instalacija i cijevi i druge toksične tvari, bakterije, te povećava elektrovodljivost i bolje hidratizira naše stanice i tijelo.

Ovaj podmetač može se koristiti svaki dan za vodu koju pijete, a također se na podmetač mogu stavljati lonci s vodom u kojem kuhate dnevne obroke. Restrukturirana voda nakon korištenja podmetača čak ima i blaži, bolji i mekši okus.

PODMETAČ ZA DETOKSIKACIJU

Kada stavite čašu vode na rozi podmetač za detoksiakciju, on prenosi na vodu energetsku aktivaciju za detoksikaciju fizičkog tijela, dnk, gena, stanica i svog sadržaja vode u tijelu. Uklanja i neutralizira sve toksine, patogene, teške metale u tijelu iz bilo kojeg izvora, uključivo od lijekova i antibiotika. Čisti sve štetne tvari koje ste absorbirali kroz odjeću, okruženje ili namještaj ; uklanja sluz iz tijela, transmutira slobodne radikale i druge procese starenja u tijelu, čisti programe smrti stanica. Učitava vam frekvenciju zdravlja, te također frekvenciju minerala zeolita koji je odlučan za detoksikaciju tijela.

Aktivacija također sadrži vibracije kristala koji su dobri za detoksikaciju, te vibracije superhrane kojoa pomaže u otpuštanju toksina. Jača se proces eleiminacije toksina iz tijela bez simptoma detoksikacije, te pomaže u regeneraciji tijela i regeneraciji rezervi energije. Preporuča se piti 1 čašu dnevno, barem tijekom 2 tjedna, kod bolesti i duže.

KVANTNI KRISTAL ROZENKVARC – AKTIVACIJA BEZUVJETNE LJUBAVI

Ovaj rozenkvarc programiran je u kvantnom polju, te sadrži 2 programa. Prvi program je upisan da djeluje stalno, kada god nosite kristal ili kada se nalazi u vašoj blizini – djelovat će ako je udaljen do 1 m od vas (npr. na stolu, u đepu, u torbi i slično). Kristal možete, ali ne morate nositi cijeli dan, možete ga nositi i par sati dnevno, po želji. Pratite da li vam je previše energije, ako jest – nosite ga neko vrijeme, pa ga potom skinite da lakše integrirate energije. Tijekom noći skinite kristal da se tijelo odmori od povišene energije i lakše ju integrira. Kako bi imali koristi od ovog prvog programa, ne morate ništa činiti, osim nositi kristal. Drugi dio programa aktivirate kada želite, s niže navedenim uputama.

 PRVI DIO PROGRAMA  – djeluje stalno, kada god nosite kristal

Noseći ovaj rozenkvarc, vaša vibracija će kontinuirano rasti i povisivati se uz pomoć vibracje ljubavi. Kristal stalno emanira vibraciju bezuvjetne ljubavi, te oko vašeg energetskog polja stvara frekvenciju ljubavi, transmutirajući niže vibracije koje nisu od ljubavi. Pomaže vam da se uskladite s energijom bezuvjetne ljubavi, te da osjećate više ljubavi prema sebi i drugima. To polje drži vas zaštićenima i obgrljenima čahurom božanske ljubavi i svjetlosti.

DRUGI DIO PROGRAMA

Drugi dio programa u kristalu je energetska aktivacija koju možete aktivirati po volji, npr. jedan ili dva puta dnevno ili par puta tjedno. Druga aktivacija sadrži dubinsko energetsko čišćenje srca od svih nižih vibracija ili negativnih emocija, pomaže vam da otpustite negativne emocije i stanja, čisti vaše emocionalno tijelo, te također i astralno tijelo.

Također vam pomaže da aktivirate više srce (koje se nalazi kod timusne žlijezde), te da se povežete s višom frekvencijom srca, pomaže vam u otpuštanju bilo kojih negativnih stanja i njihovo transmutiranje u ljubav. Nadalje aktivacija povezuje vaš um i srce kako bi oni mogli djelovati zajednički i sinkrono, te kako bi vaš život bio upravljan ili stanja povezanosti sa srcem, a ne sa umom. Aktivacija će vam također napraviti infuziju bezuvjetne ljubavi, te energiju Božanske majke tj. Božice Sofije.