Kvantna rezonanca 1

Kvantna rezonanca 1

KVANTNA REZONANCA

Prijavi se na mail multidimenzija@gmail.com za prisustvovanje na Uvodnom ONLINE predavanju na Zoomu za Kvantnu rezonancu – dana 2. lipnja 2020.  u 20h

Kvantna rezonanca je tromjesečni praktičarski trening energetskog iscjeljivanja i energetskog rada, te transmutiranja negativnih energija u više pozitivne energije s ciljem povisivanja vaše vibracije na 5 dimenziju. Alati i tehnike koje ćete naučiti čiste duboku duhovnu anatomiju, te pružaju ubrzanje rasta, te razvijanje vašeg energetskog potencijala. Aktivacije koje radimo rekalibriraju i povezuju vaš cjelokupni energetski sustav na 5 dimenziju, te vam pomažu u postizanju energetskog suvereniteta i integriteta – čisteći duboke duhovne blokade, iscjeljujući dualnost 3. dimenzije, te diskonekciju vašeg 3-dimenzionalnog Ja od viših aspekata vašega bića – otvarajući vas Višoj svijesti.

Okosnica treninga su 9-dimenzionalne energetske aktivacije koje su kanalirane iz Izvora ili Stvoritelja, te rad s namjerom. Učit ćemo osnove rada s viskom koji će vam trebati za tečaj – barem za osnovni trening, jer visak služi kao produžetak naše intuicije, povećava sve energije koje koristimo, te predstavlja poveznicu na energiju Izvora. Također radimo s energijama raznih svjetlosnih bića, galaktičkim iscjeljiteljima, Arkturijanskim vodičima, te uzašlim majstorima, osobito s Metatronom i St. Germaineom, kao majstorom transmutacije. Učimo razne energetske alate i svjetlosne tehnologije Arkturijanaca za iscjeljivanje i energetski rast i razvoj.

Osnovni trening fokusiran je na temeljnim alatima za transformiranje i transmutaciju kao što su rad sa čakrama, energetskim tijelima, emocijama i umom, raznim duhovnim blokadama, čišćenjem energetskih disbalansa i interferencija, postepeno vas uči kako da počnete raditi s 5-dimenzionalnim svjetlom, kako da pročistite svoju svijest i povisite svoju vibraciju i frekvenciju – te kako da se u konačnici u potpunosti stabilizirate na višoj energetskoj razini.

Tečaj je namijenjen kako onima koji žele razviti svoj energetski potencijal, za vlastiti osobni rast i razvoj, a također i onima koji rade s klijentima na energetskoj transmutaciji energija (kao npr. coachevima, terapeutima raznih vrsta, aromaterapeutima i slično), te će vas oboružati s moćnim alatima za vašu ekspanziju i rast, kao i za osnovni rad s klijentima, ukoliko tako želite. Tečaj je vrlo jednostavan i svatko ga može pratiti bez posebnog predznanja. Ova učenja također se mogu vrlo lako integrirati s bilo kojim drugim energetskim alatima ili modalitetima koje koristite (npr. reiki, theta healing, rekonekcija i sl.). Trening se odvija kao kombinacija učenja uživo i online, uz puno prakse, energetskog rada, a dobivate i vrlo detaljnu PDF skriptu za svaki modul. Na kraju tečaja, bit ćete certificirani praktičar Kvantne rezonance.

MODUL 1

Osnove rada s viskom, psihička i energetska zaštita i rad s 12-dimenzionalnim štitom. Ublažavanje simptoma energetskog uzdizanja. Čišćenje prostora. Kako se pripremiti za rad s drugima i osnovne smjernice za rad s klijentima.

Čišćenje i trasmutiranje duhovnih blokada rastu i razvoju, poglavito implantata i entiteta. Naučit ćete koje sve vrste implantata postoje i kako blokiraju naš rast (kao što su Zeta pečati, Jahovinski pečati na čakrama, Metatronski implantati i slično). Čišćenje matrice strahova.

MODUL 2

Dubinsko čišćenje aure, uključivo rupa i poderotina u auri nastalih od trauma; čišćenje aure od stranih i tuđih energija, kao npr. energetskih kuka i čišćenje energetskih niti (tzv. Cords). Jačanje i širenje aure. Stanično i genetsko čišćenje i čišćenje DNK-a, te aktiviranje duhovnog rasta uz pomoć frekvencija kristala ametista.

MODUL 3

Podešavanje skupne točke (tzv. Assemblage point) i poravnavanje i balansiranje svih energetskih tijela. Daljnje čišćenje energija koje nisu naše i ne pripadaju nam uz pomoć vraćanja fragmenta duše (soul retrieval), te iscjeljivanje energija predaka – osobito otpuštanje energija oca i majke iz našeg energetskog polja.

MODUL 4

Rad s ljubičastim plamenom i St. Germaineom za transmutiranje karme. Iscjeljivanje i transmutiranje energije trauma, te uzemljivanje i centriranje.

MODUL 5

Energetska aktivacija s kojom možemo iscjeljivati bilo koju negativnu emociju. Rad na amigdali koja upravlja našim stresnim reakcijama i aktivira reptilni mozak ili « bori se ili bježi » reakciju/odgovor. Napredna aktivacija amigdale pri čemu neutraliziramo reagiranje iz reptilnog mozga i aktiviramo prednje moždane centre odgovorne za više funkcioniranje, pozitivno razmišljanje, kreativnost i pozitivna rješenja.

Čišćenje i balansiranje 5 energetskih tijela.

MODUL 6

Čišćenje 13 čakri, aktiviranje 12 DNK-a zavojnica. Popravljanje, iscjeljivanje, čišćenje, jačanje, te rekalibracija prve čakre.

MODUL 7

Rad na otvaranju srca uz pomoć dubinskog čišćenja i iscjeljivanja srca, te povezivanje srca i uma. Bivanje u višim vibracijama moguće je tek kad naš um i srce djeluju kao jedna koherentna cjelina i kada srce istinski upravlja našim životima. Otvareno i čisto srce je portal za više dimenzije i energiju naše duše.

Popravljanje, iscjeljivanje, čišćenje, jačanje, te rekalibracija druge čakre.

MODUL 8

Aktiviranje Višeg srca ili timusne žlijezde; balansiranje mozga i energetski upgrejd mozga kako bi radio u skladu s višim frekvencijama. Popravljanje, iscjeljivanje, čišćenje, jačanje, te rekalibracija treće čakre.

MODUL 9

Balansiranje i čišćenje živčanog sustava. Sve traume i negativne emocije koje nosimo, utisnute su u naš živčani sustav. Kada mislimo da djelujemo iz ega ili nižih vibracija, u stvari samo reagiramo na podražaje iz našeg živčanog sustava. Čišćenjem živčanog sustava od nižih vibracija, omogućavamo da naš živčani sustav počne biti upravljan od strane duha i naših viših aspekata – Višeg ja i duše i tek tada zaista produhovljujemo svoje fizičko tijelo.

Čišćenje i upgrejdanje fizičkog i eteričkog tijela. Važnost eteričkog tijela u čišćenju i iscjeljivanju – jer prije nego li se bolest ili negativni simptmi spuste u fizičku realnost, obično sjede u eteričkom tijelu (u koje pak dolaze iz astralnog tijela).

Popravljanje, iscjeljivanje, čišćenje, jačanje, te rekalibracija četvrte čakre.

MODUL 10

Kako čistiti negativna uvjerenja uz pomoć aktivacije za čišćenje uma. Širenje središnjeg energetskog kanala kako bi u naše tijelo pritjecalo više energije. Aktiviranje svjetlosnog tuša – kako se u bilo kojem trenutku ispuniti energijom i svjetlosnim tušem.

Popravljanje, iscjeljivanje, čišćenje, jačanje, te rekalibracija pete čakre.

MODUL 11

Tehnika holografskog iscjeljivanja – primjena za bilo koju svrhu. Kako povećati svjetlosni kvocjent i energiju u svojem energetskom sustavu, te popravljanje, iscjeljivanje, čišćenje, jačanje, te rekalibracija šeste čakre.

MODUL 12

Rad na hara liniji i energetska aktivacija životne svrhe. Razrješavanje problema s arkturijanskom energijom i arkturijanskim alatima. Aktivacija božanske i bezuvjetne ljubavi, te aktivacija kvarcnog kristala.

Popravljanje, iscjeljivanje, čišćenje, jačanje, te rekalibracija sedme čakre.

Tretmani koje ćete primiti i koje ćete naučiti davati klijentima:
 1. Čišćenje entiteta i implanata; otpuštanje matrice strahova
 2. Energetska zaštita uz pomoć 12-dimenzionalnog štita
 3. Dubinsko čišćenje aure
 4. Ublažavanje simptoma energetskog uzdizanja
 5. Podešavanje i balansiranje skupne točke (Assemblage Point)
 6. Iscjeljivanje energije predaka (po muškoj i ženskoj liniji)
 7. Vraćanje izgubljenih fragmenata duše
 8. Genetičko i stanično iscjeljivanje
 9. Rad s ljubičastim plamenom za čišćenje niskih frekvencija
 10. Iscjeljivanje emocionalnih i mentalnih trauma
 11. Emocioalni reset – aktivacija amigdale
 12. Iscjeljivanje negativnih emocija
 13. Uzemljenje i centriranje
 14. Čišćenje 4 energetska tijela
 15. Čišćenje 13 čakri
 16. Aktivacija DNK
 17. Dubinsko iscjeljivanje srca
 18. Povezivanje srca i uma
 19. Aktivacija višeg srca / timusne žlijezde

 

Osim svih navedenih aktivacija, također ćete naučiti

cijeli niz dodatnih energetskih alata za iscjeljivanje, te arkturijanskih svjetlosnih tehnologija.

20. Kristalna aktivacija za prvu čakru

21. Kristalna aktivacija za drugu čakru

22. Kristalna aktivacija za treću čakru

23. Kristalna aktivacija za četvrtu čakru

24. Kristalna aktivacija za petu čakru

25. Kristalna aktivacija za šestu čakru

26. Kristalna aktivacija za sedmu čakru

27. Rekalibracija mozga na 5D

28. Rekalibracija živčanog sustava na 5 D

29. Čišćenje eteričkog tijela

30. Rekalibracija fizičkog i eteričkog tijela na 5D

31. Širenje centralnog energetskog kanala

32. Povećanje svjetlosnog kvocjenta

33. Aktivacija božanskog tuša svjetlosti (povećanje energije)

34. Aktivacija životne svrhe – poravnanje hara linije

35. Aktivacija bezuvjetne ljubavi

36. Holografsko iscjeljivanje

37. Aktivacija kristala ametist za duhovni rast

38. Aktivacija kristala kvarca

DODATNI ALATI I TEHNIKE

Radimo s naprednim arkturijanskim tehnikama i alatima za duhovni razvoj, transformaciju i uzdizanje u 5. dimenziju. Dobit ćete oko 20-ak energetskih alata za razvijanje vašeg energetskog potencijala kao što su: povećanje razine svijetlosti u tijelu, brzinsko čišćenje čakri i eneregetskih tijela, energetska zaštita, magnetiziranje ciljeva, rad s višim ja, rad s uzašlim majstorima i galakičkim iscjeljiteljima, eterična akupunktura, iscjeljivanje u komorama svijetlosti, arkturijanski alati za iscjeljivanje i slično. Sve tehnike su vrlo jednostavne za koristiti bez obzira na predznanje.

TRAJANJE TEČAJA

Prvi stupanj traje 3 mjeseca – svaki utorak u 20h na Zoomu. Cjelokupni tečaj odvija se ONLINE, na  ZOOMU, te preko Facebook grupe u kojoj će biti postavljeni svi materijali i video replay svakog tjednog sastanka (audio, video i PDF). Za sudjelovanje je potrebno da imate FB profil. Ne morate nužno biti prisutni uživo na svakom sastanku, jer ćemo imati video replay za svaki tjedni sastanak.

Početak: Utorak, 9. lipnja 2020. na Zoomu

Cijena: 2.400 kn, plativo u 3 mjesečne rate po 800 kn.

Svjedočanstva polaznika:

Završila sam Iscjeljivanje s arkturijanskim frekvencijama, pa sljedeći – Arkturijanska rezonanca 1. stupanj i evo, upravo ovaj tjedan Arkturijansku rezonancu 2. stupanj. U tom periodu dogodile su se mnoge promjene. Neke suptilne, unutar mene i mog bića, neke pak vrlo vidljive poput promjene mog posla (na bolje radno mjesto). Prolazeći kroz tečajeve moj se rad sa energijama znatno pojačao, moji duhovni vodiči sada su bogatiji za još jednog člana, Arkturijansku divnu žensku energiju koja mi pomaže da pomažem sebi i drugima. Moje vizije su jasnije, slike su bistrije, sve je dobilo jednu suptilno čišću notu, jedna nova krila koja su otresla neku staru prašinu. Sve se to dogodilo zahvaljujući jednoj osobi, našoj teacherici Katarini i divnim energijama s kojima je ona u kontaktu.

Mnogo puta sam u svom životu svjedočila situacijama koje su učinile svoj puni krug, a danas je također bila jedna od tih. Katarina nam često iz svoje kolekcije divnih kartica odabire i otvara one kojima nas potakne, dotakne, podstakne ili pak podsjeti na nešto. To se meni dogodilo danas. Za kraj 2. stupnja otvarala nam je anđeoske kartice (simbolično, zar ne?) i pogodite koju mi je otvorila…Zahvalnost! A poruka kartice glasila je da izbrojim svoje blagoslove i na njima budem zahvalna te da isto tako, kao i tada pred par godina, osvijestim kome sam sve i na čemu zahvalna. Odmah ću poslušati savjet svojih anđela i tog anđela koji se pojavio na toj kartici i zahvaliti se dragoj Katarini na svemu što je činila i učinila za moj duhovni rast, za sve trenutke u kojima je strpljivo slušala i davala savjete, onako kako to pravi, mudri učitelj čini. Onako kako to Jarac čini. Ako ste, kao i ja, zamišljali i razmišljali o Učitelju/ici/ima na svom duhovnom putu, sigurno ste poželjeli da to bude osoba od koje ćete mnogo naučiti, koja vas istovremeno neće osuđivati već vam biti potpora i glas razuma kada treba, glas skromnosti pred ogromnim, snažnim energijama Svemira , glas koji će vas podsjetiti da možete mnogo, ali da ne zaboravite tko ste, glas koji će vas voditi do onog trenutka do kada je vaša duša to izabrala…Ako ste o svemu tome razmišljali i sada naišli na ovu moju poruku razmišljajući da li da krenete na ovaj tečaj ….Nemojte previše razmišljati!  Krenite!

Zahvalna! – Kristina B. – Rijeka

Informacije i prijave

Svjedočanstva polaznika:

Oduševljena sam tečajevima sa Arcturijanskim energijama kao i vodstvom naše drage, divne techerice Katarine, koja nam je uvijek dostupna savjetima i vodstvom. Rad sa vrlo moćnim i učinkovitim Arcturijanskim aktivacijama ne samo da mi je omogućio doista kvantni skok u mom vlastitom duhovnom rastu već mi je donio vrlo vrijedne uvide te iznimno korisne dodatne alate za rad sa klijentima.

Tečaj koji svakako toplo preporučam , a kao zaposlena mama troje klinaca iznad svega cijenim što je tečaj koncipiran kao on-line edukacija, koju sam s lakoćom mogla uklopiti u svoj pretrpani raspored. 🙂

 

Klara Koren, QHHT praktičar