KVANTNA REZONANCA 1 i 2

Početak tečaja: 20. ožujka. Tečaj se održava na Zoomu (uz replej snimke)

Prijavi se za besplatno Uvodno predavanje koje će se održati u četvrtak, 9. ožujka u 20 h na Zoomu. Prijave za predavanje primaju se na mail multidimenzija@gmail.com.

 

Kvantna rezonanca 1 i 2 je šestomjesečni praktičarski trening energetskog iscjeljivanja i energetskog rada, te transmutiranja negativnih energija u više pozitivne energije s ciljem povisivanja vaše vibracije na 5 dimenziju. Alati i tehnike koje ćete naučiti čiste duboku duhovnu anatomiju, te pružaju ubrzanje rasta, kao razvijanje vašeg energetskog potencijala. Aktivacije koje radimo rekalibriraju i povezuju vaš cjelokupni energetski sustav na 5 dimenziju, te vam pomažu u postizanju energetskog suvereniteta i integriteta – čisteći duboke duhovne blokade, iscjeljujući dualnost 3. dimenzije, te diskonekciju vašeg 3-dimenzionalnog Ja od viših aspekata vašega bića – otvarajući vas Višoj svijesti.

Okosnica treninga su 15-dimenzionalne energetske aktivacije koje su kanalirane iz Izvora ili Stvoritelja, te rad s namjerom. Učit ćemo osnove rada s viskom koji će vam trebati za tečaj – barem za osnovni trening, jer visak služi kao produžetak naše intuicije, povećava sve energije koje koristimo, te predstavlja poveznicu na energiju Izvora.

Aktivacije Kvantne rezonance kanalirane su iz energije Izvora uz pomoć kvantnog protokola koji čisti i transmutira negativne energije iz svih razina i aspekata osobe, svih 12 dimenzija, svih energetskih tijela, čakri, meridijana, organa, tjelesnih sustava, iz DNK i Akaša zapisa, iz svih vremenskih linija, prošlih, sadašnjih, budućih i paralelnih ili alternativnih, te iz cjelokupne linije predaka, čisteći energiju polariteta, donoseći balans i pozitivnu energiju, te vibraciju svjetla i ljubavi.

Također radimo s energijama raznih svjetlosnih bića, galaktičkim iscjeljiteljima, te uzašlim majstorima, osobito s Metatronom i St. Germaineom, kao majstorom transmutacije.

Osnovni trening fokusiran je na temeljne alate za transformiranje i transmutaciju kao što su rad sa čakrama, meridijanima, energetskim tijelima, emocijama i umom, raznim duhovnim blokadama, čišćenjem energetskih disbalansa i interferencija, postepeno vas uči kako da počnete raditi s 5-dimenzionalnim svjetlom, kako da pročistite svoju svijest i povisite svoju vibraciju i frekvenciju – te kako da se u konačnici u potpunosti stabilizirate na višoj energetskoj razini i nastavite rasti u svojoj vibraciji.

Tečaj je namijenjen kako onima koji žele razviti svoj energetski potencijal, za vlastiti osobni rast i razvoj, a također i onima koji rade s klijentima na energetskoj transmutaciji energija (kao npr. coachevima, terapeutima raznih vrsta, aromaterapeutima i slično), te će vas oboružati s moćnim alatima za vašu ekspanziju i rast, kao i za osnovni rad s klijentima, ukoliko tako želite. Tečaj je vrlo jednostavan i svatko ga može pratiti bez posebnog predznanja. Ova učenja također se mogu vrlo lako integrirati s bilo kojim drugim energetskim alatima ili modalitetima koje koristite (npr. reiki, theta healing, rekonekcija i sl.). Trening se odvija kao kombinacija učenja za sada isključivo online, preko Zoom programa, jednom tjedno tijekom 6 mjeseca, a također dobivate i vrlo detaljnu PDF skriptu za svaki modul. Na kraju tečaja, bit ćete certificirani praktičar Kvantne rezonance. Za svako predavanje bit će dostupan replej, te možete slušati i naknadno.

MODUL 1

Uvod u cjelokupni tečaj i osnove rada s viskom, psihička i energetska zaštita i rad s 12-dimenzionalnim štitom. Čišćenje prostora za sebe i klijente. Kako se pripremiti za rad s drugima i osnovne smjernice za rad s klijentima, te uzemljavanje i centriranje.

MODUL 2

Čišćenje i trasmutiranje duhovnih blokada rastu i razvoju, poglavito implantata i entiteta, te svih vrsta energetskih priljepaka ili interferencija. Naučit ćete koje sve vrste implantata postoje i kako blokiraju naš rast (kao što su Zeta pečati, Jahovinski pečati na čakrama, Metatronski implantati i razne druge vrste negativnog programiranja). Čišćenje matrice strahova, te čišćenje tijela sjene. Ublažavanje simptoma energetskog uzdizanja, te čišćenje škodljivog elektrosmoga i elektromagnetskog zračenja.

MODUL 3

Čišćenje vibracije trauma iz tijela, te zasebno čišćenje seksualnih trauma, ratnih trauma, vjerskog programiranja i svih vrsta osobnih trauma. Kako su traume uvijek zapisane duboko u našem mozgu, također radimo aktivacije za čišćenje  i balansiranje mozga i živčanog sustava.

Kada mislimo da djelujemo iz ega ili nižih vibracija, u stvari samo reagiramo na podražaje upisane duboko u  našem živčanom sustavu. Čišćenjem živčanog sustava od nižih vibracija, omogućavamo da naš živčani sustav počne biti upravljan od strane duha i naših viših aspekata – Višeg ja i duše i tek tada zaista produhovljujemo svoje fizičko tijelo.

MODUL 4

Dubinsko čišćenje aure, uključivo rupa i poderotina u auri nastalih od trauma; čišćenje aure od stranih i tuđih energija, kao npr. energetskih kuka i čišćenje energetskih niti (tzv. cords), te jačanje i širenje aure. Stanično i genetsko čišćenje i čišćenje DNK-a; Podešavanje skupne točke (tzv. Assemblage point), čišćenje mijazama, te aktivacija za fizičku detoksikaciju tijela.

MODUL 5

Rad s ljubičastim plamenom i St. Germaineom za transmutiranje negativnih energija.  Daljnje čišćenje energija koje nisu naše i ne pripadaju nam uz pomoć vraćanja fragmenta duše (soul retrieval), te iscjeljivanje energija predaka – osobito otpuštanje energija oca i majke iz našeg energetskog polja. Čišćenje odnosa. Čišćenje programa smrti. Aktivacija bezuvjetne ljubavi. Razvijanje duhovnog imuniteta.

MODUL 6

Daljnje čišćenje energija koje nisu naše i ne pripadaju nam uz pomoć vraćanja fragmenta duše (soul retrieval). Rad na amigdali koja upravlja našim stresnim reakcijama i aktivira reptilni mozak ili « bori se ili bježi » reakciju/odgovor. Napredna aktivacija amigdale pri čemu neutraliziramo reagiranje iz reptilnog mozga i aktiviramo prednje moždane centre odgovorne za više funkcioniranje, pozitivno razmišljanje, kreativnost i pozitivna rješenja. Energetska aktivacija s kojom možemo iscjeljivati bilo koju negativnu emociju, te energetska aktivacija za čišćenje negativnih uvjerenja uz pomoć aktivacije za čišćenje uma. Energetska aktivacija za astrološke korekcije (za umanjivanje negativnog utjecaja iz vaše astrološke matrice tj. natalne karte).

MODUL 7

Osobne granice i kako ih jačati. Kako postavljati granice i kako čistiti energiju drugih ljudi iz našeg polja uz pomoć drevnih duhovnih simbola. Kako raditi energetsku diskonekciju i kidanje veza.

MODUL 8

Iscjeljivanje energetskog preokreta (energije koja teče obrnutim od normalnog smjera) i ponovno uspostavljanje prirodnog tijeka energije u našem energetskom sustavu. Iscjeljivanje fascije, iscjeljivanje meridijana (1. dio), te iscjeljivanje organa i žlijezdi. Rad na iscjeljivanju 8 izvanrednih meridijana, te iscjeljivanje 5 osnovnih emocija (strah, tuga, ljutnja, gađenje i radost).

MODUL 9

Nastavak rada na iscjeljivanju meridijana, te teorija 5 elemenata. Pregled stanja po meridijanima, te psihološka i energetska dinamika meridijana, kao i glavne psihološke teme za svaki dotični meridijan.

MODUL 10

Čišćenje i balansiranje energetskih tijela: Eteričko tijelo – Čišćenje eteričkog tijela. Važnost eteričkog tijela u čišćenju i iscjeljivanju – jer prije nego li se bolest ili negativni simptmi spuste u fizičku realnost, obično sjede u eteričkom tijelu (u koje pak dolaze iz astralnog tijela). Čišćenje emocionalnog tijela i mentalnog tijela. (Preostala tj. viša tijela rade se u 2. stupnju).

MODUL 11

Čišćenje, iscjeljivanje i balansiranje čakri uz pomoć raznih tehnika, te posebne aktivacije za restrukturiranje i rekalibraciju čakri na vibraciju 5. dimenzije: korjenska čakra, sakralna čakra i čakra solarnog pleksusa.

Aktivacija vibracije kristala ametist za duhovni rast i razvoj.

MODUL 12

Nastavak rada na rekalibraciji čakri na 5. dimenziju: srčana čakra, grlena čakra, čeona čakra i krunska čakra. Kratki proces i aktivacija za čišćenje svih 12 čakri i balaniranje protoka energije kroz sve čakre.

MODUL 13

Pregled dimenzija (3D, 4D, 5D) i što je multidimenzionalna svijest. Stanja svijesti po dimenzijama. Uklanjanje astralnih predmeta iz aure i astralno iscjeljivanje. Aktivacija frekvencije istine.

MODUL 14

Od stanja ega do stanja duše – Što je ego i razvijanje svjesnog ega. Čišćenje ega. Isključivanje iz 3D matriksa. Iscjeljivanje nižeg uma. Rastvaranje polariteta.

MODUL 15

Iscjeljivanje unutarnjeg kritičara, skeptika, kontrolora, suca, perfekcionista. Utišavanje uma i razvijanje unutarnjeg promatrača. Aktivacija nevezanosti.

MODUL 16

Rad s unutarnjim djetetom. Dijelovi izgubljenog djetateta u nama. Obrambeni mehanizmi. Meditacija za iscjeljivanje unutarnjeg djeteta i dobna regresija.

MODUL 17

Čišćenje nadijalnog kompleksa i čišćenje astralnog tijela. Duboko iscjeljivanje srca. Aktivacija čakre višeg/duhovnog srca.

Povezivanje srca i uma. Holografsko iscjeljivanje.

MODUL 18

Čišćenje nadijalnog kompleksa. Otpuštanje nefilimske svijesti i uklanjanje velova separacije.

Čišćenje viših energetskih tijela: eteričkog kalupa, nebeskog tijela, kauzalnog tijela. Totalni opoziv s 3D strukturama.

 MODUL 19

Eterička akupunktura. Središnji energetski kanal i dubinsko čišćenje središnjeg kanala.

Širenje energetskog kanala. Povećavanje svjetlosnog kvocjenta. Hara linija i aktivacija životne svrhe.

 MODUL 20

Značenje DNK zavojnica i kako je DNK bio suprimiran tisućama godina. Čišćenje DNK i DNK aktivacija – 12 zavojnica

Nadiji i nadijalni kompleks.

MODUL 21

Aksiatonalno usklađivanje i usklađivanje s Izvorom. Aktivacija božanske povezanosti. Aktivacija usklađivanja s božanskom voljom. Aktivacija svijesti jedinstva.

Aktivacija za integraciju energija.

 MODUL 22

Balans muških i ženskih energija. Čišćenje muških i ženskih energija.

Otvaranje trećeg oka. Pinealna i pituitarna žlijezda. Sveti mistični brak između pinealne i pituitarne žlijezde.

 MODUL 23

DNK aktivacija 24 zavojnice. Otvaranje viših osjetila. Razvijanje intuicije. Povisivanje telepatije.

Otvaranje iscjeliteljskih sposobnosti i aktivacija psihičkih sposobnosti.

 MODUL 24

Povezivanje s Višim ja. Spajanje s višim ja. Dobivanje uvida od Višega ja.

Kvantni upgrejd Višeg ja.

Ovo su samo neki od 70-ak vrsta tretmana koje ćete primiti i koje ćete naučiti davati klijentima:
 1. Čišćenje entiteta i implanata; otpuštanje matrice strahova
 2. Energetska zaštita uz pomoć 12-dimenzionalnog štita
 3. Dubinsko čišćenje aure
 4. Ublažavanje simptoma energetskog uzdizanja
 5. Podešavanje i balansiranje skupne točke (Assemblage Point)
 6. Iscjeljivanje energije predaka (po muškoj i ženskoj liniji)
 7. Vraćanje izgubljenih fragmenata duše
 8. Genetičko i stanično iscjeljivanje
 9. Rad s ljubičastim plamenom za čišćenje niskih frekvencija
 10. Iscjeljivanje emocionalnih i mentalnih trauma
 11. Emocionalni reset – aktivacija amigdale
 12. Iscjeljivanje negativnih emocija i uvjerenje
 13. Uzemljenje i centriranje
 14. Čišćenje 4 energetska tijela
 15. Čišćenje 13 čakri
 16. Aktivacija DNK
 17. Dubinsko iscjeljivanje srca
 18. Povezivanje srca i uma
 19. Aktivacija višeg srca / timusne žlijezde

 

Osim svih navedenih aktivacija, također ćete naučiti

cijeli niz dodatnih energetskih alata za iscjeljivanje.

20. Rekalibracija svih sedam čakri

21. Čišćenje tijela sjene

22. Detoksikacija fizičkog tijela

23. Čišćenje 12 meridijana

24. Čišćenje organa i žlijezdi

25. Čišćenje 5 elemenata

26. Čišćenje programa smrti

27. Jačanje osobnih granica

28. Balansiranje mozga i živčanog sustava na 5 D

29. Čišćenje eteričkog tijela

30. Aktivacija bezuvjetne ljubavi.

31. Duhovni imunitet

32. Čišćenje mijazama i mrtvog svjetla.

33. Čišćenje prostora

34. Čišćenje elektrosmoga

35. Astrološke korekcije

DODATNI ALATI I TEHNIKE

Radimo s naprednim energetskim tehnikama i alatima za duhovni razvoj, transformaciju i uzdizanje u 5. dimenziju. Dobit ćete niz energetskih alata za razvijanje vašeg energetskog potencijala kao što su: povećanje razine svijetlosti u tijelu, brzinsko čišćenje čakri i energetskih tijela, energetska zaštita, rad s Višim ja, rad s uzašlim majstorima i galakičkim iscjeljiteljima, eterična akupunktura i slično. Sve tehnike su vrlo jednostavne za koristiti bez obzira na predznanje.

TRAJANJE TEČAJA

Kvantna rezonanca 1 i 2 traje 6 mjeseci – svaki ponedjeljak u 20h na Zoomu. Cjelokupni tečaj odvija se ONLINE, na  ZOOMU, te preko Facebook grupe u kojoj će biti postavljeni svi materijali i video replay svakog tjednog sastanka (audio, video i PDF). Za sudjelovanje je potrebno da imate FB profil kako bi pristupili replej snimkama. Ne morate nužno biti prisutni uživo na svakom sastanku, jer ćemo imati video replay za svaki tjedni sastanak.

Početak: 20. ožujka u 20 h na Zoomu. Prvi dio tečaja bit će od ožujka do lipnja, potom slijedi ljetna stanka, a drugi dio bit će u razdoblju od rujna do prosinca 2023.

Cijena: 678 eura (5.108,39 kn), plativo u 6 mjesečnih rata (mjesečna rata iznosi 113 eura (851,39 kn).

Svjedočanstva polaznika:

Završila sam Iscjeljivanje s arkturijanskim frekvencijama, pa sljedeći – Kvantna rezonanca 1. stupanj i evo, upravo ovaj tjedan Kvantnu rezonancu 2. stupanj. U tom periodu dogodile su se mnoge promjene. Neke suptilne, unutar mene i mog bića, neke pak vrlo vidljive poput promjene mog posla (na bolje radno mjesto). Prolazeći kroz tečajeve moj se rad sa energijama znatno pojačao, moji duhovni vodiči sada su bogatiji za još jednog člana, Arkturijansku divnu žensku energiju koja mi pomaže da pomažem sebi i drugima. Moje vizije su jasnije, slike su bistrije, sve je dobilo jednu suptilno čišću notu, jedna nova krila koja su otresla neku staru prašinu. Sve se to dogodilo zahvaljujući jednoj osobi, našoj teacherici Katarini i divnim energijama s kojima je ona u kontaktu.

Mnogo puta sam u svom životu svjedočila situacijama koje su učinile svoj puni krug, a danas je također bila jedna od tih. Katarina nam često iz svoje kolekcije divnih kartica odabire i otvara one kojima nas potakne, dotakne, podstakne ili pak podsjeti na nešto. To se meni dogodilo danas. Za kraj 2. stupnja otvarala nam je anđeoske kartice (simbolično, zar ne?) i pogodite koju mi je otvorila…Zahvalnost! A poruka kartice glasila je da izbrojim svoje blagoslove i na njima budem zahvalna te da isto tako, kao i tada pred par godina, osvijestim kome sam sve i na čemu zahvalna. Odmah ću poslušati savjet svojih anđela i tog anđela koji se pojavio na toj kartici i zahvaliti se dragoj Katarini na svemu što je činila i učinila za moj duhovni rast, za sve trenutke u kojima je strpljivo slušala i davala savjete, onako kako to pravi, mudri učitelj čini. Onako kako to Jarac čini. Ako ste, kao i ja, zamišljali i razmišljali o Učitelju/ici/ima na svom duhovnom putu, sigurno ste poželjeli da to bude osoba od koje ćete mnogo naučiti, koja vas istovremeno neće osuđivati već vam biti potpora i glas razuma kada treba, glas skromnosti pred ogromnim, snažnim energijama Svemira , glas koji će vas podsjetiti da možete mnogo, ali da ne zaboravite tko ste, glas koji će vas voditi do onog trenutka do kada je vaša duša to izabrala…Ako ste o svemu tome razmišljali i sada naišli na ovu moju poruku razmišljajući da li da krenete na ovaj tečaj ….Nemojte previše razmišljati!  Krenite!

Zahvalna! – Kristina B. – Rijeka

Informacije i prijave

Svjedočanstva polaznika:

Oduševljena sam tečajevima s energijama Kvantne rezonance kao i vodstvom naše drage, divne techerice Katarine, koja nam je uvijek dostupna savjetima i vodstvom. Rad sa vrlo moćnim i učinkovitim aktivacijama ne samo da mi je omogućio doista kvantni skok u mom vlastitom duhovnom rastu već mi je donio vrlo vrijedne uvide te iznimno korisne dodatne alate za rad sa klijentima.

Tečaj koji svakako toplo preporučam , a kao zaposlena mama troje klinaca iznad svega cijenim što je tečaj koncipiran kao on-line edukacija, koju sam s lakoćom mogla uklopiti u svoj pretrpani raspored. 🙂

 

Klara Koren, QHHT praktičar