Iscjeljivanje s Arkturijanskim frekvencijama

Iscjeljivanje s arkturijanskim

frekvencijama i zmajevima 

ONLINE TEČAJ 

ONLINE TEČAJ – Postanite praktičar multidimenzionalne energetske metode iscjeljivanja 

O

Postanite praktičar multidimenzionalne energetske metode iscjeljivanja s arkturijanskim frekvencijama i  moćnim energijama zmajeva. Svaka planeta ima svoje zmajeve, pa tako i Arkturus i u ovom modalitetu iscjeljivanja, naučite ćete raditi kombinirano s arkturijanskim vodičem i energijama zmajeva.

Zmajevi se obično smatraju mitskim bićima, no oni su elementalna eterična bića koji obitavaju na anđeoskim područjima. Za razliku od anđela čije vibracije su vrlo lagane i ne mogu ići u duboko u tamu, zmajevi imaju sposobnost ići duboko u tamu i čistiti najgušće negativne energije trenutno pristune na Zemlji. Obitavaju na 9 dimenziji i smatra ih se majstorima trasmutacije. Oni su oduvijek bili prisutni na Zemlji, potovo još od doba Lemurije i Atlantisa, te su sudjelovali u stvaranju Zemlje, a poslani su od energije Izvora da nam pomažu u Zemljanim promjenama i transmutaciji nižih energija u razdoblju uzdizanja od 2012-2032. Lako ih je kontaktirati i jednom kad ih imate u vašem duhovnom timu, mogu vas osnažiti, pružiti podršku i čak putovati s vama po noći dok putujete po astralnim razinama. Pomažu nam čistiti put pred nama, sagorjevati niske vibracije i osnaživati nas.  Imaju velika otvorena srca i rad s njima je siguran i uzdižući, pomažući nam da proširimo svijest i podignemo vibraciju na sljedeću razinu. Kao elementalna bića iz anđeoskog područja, nemaju slobodnu volju, nego služe Izvoru i kao pomoć čovječanstvu, te je rad s njima vrlo lagan i ugodan.

Kod ove metode, primate aktivaciju frekvencija i dobivate vlastitog Arkturijanskog vodiča s kojim ćete moći raditi iscjeljivanje, kao praktičar,  za sebe i druge. Bit ćete također aktivirani u frekvencije 12 različitih zmajeva čije vibracije pomažu u trasmutiranju niskih vibracija, otpuštanju emocija i iscjeljivanju.

Za razliku od drugih metoda energetskog rada gdje praktičar provodi energiju kroz tijelo, ovdje sav energetski rad obavljaju vodiči, zaobilazeći ljudske (negativne) filtere, te omogućavajući protok čišćih iscjeljujućih energija. Metoda je vrlo jednostavna za savladati i temelji se na radu s namjerom i intencijom.

Online tečaj sastoji se od uvodne radionice u trajanju od oko 1 sat plus 12 dodatnih aktivacija, te kratku PDF skriptu. Tečaj možete upisati bilo kada kada vam odgovara i samostalno ga završiti na online platformi. Praktičari će također biti uključeni u FB grupu gdje mogu postavljati pitanja i vježbati s drugim polaznicima.

O Na uvodnom dijelu tečaja:
– Primit ćete aktivaciju iscjeljujućih arkturijanskih frekvencija
– Dobit ćete vlastitog Arkturijanskog vodiča uz pomoć kojeg ćete obavljati iscjeljivanja i tretmane
– Primit ćete simbol za prijenos svjetlosnih frekvencija tijekom arkturijanskog iscjeljivanja
– Primit ćete kratki tretman i naučiti kako davati tretmane drugima
– Dati ćete i primiti tretman tijekom radionice
– Na kraju dobivate certifikat kao praktičar 1. stupnja Arcturian Light Healing
ONLINE TEČAJ koji se sastoji od uvodne radionice u trajanju od oko 1 sat, plus 12 dodatnih arkturijanskih aktivacija koja svaka dodatno produbljuje vašu sposobnost za transmisiju arkturijanskih frekvencija.

O Energija bijelog zmaja – pomaže vam da se povežete s božanskim ženskim aspektom i božanskim muškim aspektom, da ih integrirate i uspostavite vlastiti suverenitet i osobnu moć.

Energija narančastog zmaja – pomaže vam povezati vas s radošću, kreativnošću i srećom, te omogućuje da isti slobodno teku u vašem životu.
● Energija rozog zmaja – povezuje vas u potpunosti sa sobom, omogućujući vam da produbite ljubav prema sebi i da prihvatite gdje se nalazite (na svojem putu rasta i razvoja)
● Energija crvenog zmaja – aktivira snagu, vitalnost, strast, motivaciju i ono što vas pokreće i pomaže u oslobađanju inercije i nedostatka energije, letargičnosti i sl.
● Energija ljubičastog zmaja – ova aktivacija pomaže vam da poboljšate i iscjeljujete odnose s drugima, te donosi više razlučivanja i ravnotežu u odnose.

Energija žutog zmaja – pomaže u otpuštanju strahova i briga

A Energija zlatnog zmaja – povezuje vas s prosperitetom, bogatstvom, obiljem i resursivnošću. Otpustite svijest o manjku i siromaštvu i povežite se s obiljem kojeg zaslužujete

Energija plavog zmaja – jača vašu intuiciju, povećava mentalnu jasnoću i povjerenje.
● Energija zelenog zmaja – donosi opću energetsku dobrobit, pomaže u općenitom iscjeljivanju i uspostavi ravnoteže i blagostanja na svim razinama vašeg bića.
Energija smeđeg zmaja – djeluje kao katalizator za Zemlju i našu povezanost s njom i povezuje vas s vašom vlastitom svrhom i misijom ovdje na Zemlji.

Energija crnog zmaja – pomaže u podizanju svijesti i oslobađanju vlastite sjene u podsvijesti.

Energija zmaja boje jantara – pomaže u iscjeljivanju prošlih života

Po završetku, bit ćete certificirani kao praktičar metode Iscjeljivanja s arkturijanskim frekvencijama i moći ćete raditi tretmane za sebe, svoju obitelj ili klijente.

Predznanje nije potrebno, te je primjenjivo kako na početnike, tako i na one koji su napredniji.
Ova metoda lako se može uklopiti s bilo kojom drugom vrstom energetskog rada ili osobnog rasta i razvoja. Također njome možete ojačati vaš energetski potencijal i dosadašnji energetski rad.

 

Primjer arkturijanskih aktivacija možete vidjeti na stranici s videima.

ONLINE TEČAJ

Tečaj je u potpunosti online, sadrži uvodnu radionicu u trajanju od otprilike 1 sat + 12 dodatnih aktivacija.

Za upis je potrebno prvo napraviti besplatni korisnički račun s emailom i lozinkom na

http://multidimenzija.thinkific.com

Plaćanje je Pay palom ili na kunski račun. Kod plaćanja Palom, imate izravni upis na tečaj.

Cijena preko Pay Pala: 130 USD (američkih dolara) ILI

Cijena: 750 kn.

Za plaćanje u kunama, javite se na mail multidimenzija@gmail.com. Dobit ćete podatke za uplatu i nakon plaćanja, bit će upisani na platformi.

Informacije i prijave