KVANTNI NOĆNI PROGRAM

DUBOKOG ENERGETSKOG ČIŠĆENJA

Kvantni noćni program dubokog energetskog čišćenja je energetski proces koji se izvodi na daljninu, u trajanju od 36 dana koji zamjenjuje barem 8 – 10 individualnih seansi energetskog čišćenja. U razdoblju od 36 dana, svakih 4 dana ćete u tijeku noći primati snažne aktivacije dubokog energetskog čišćenja s energijom Izvora svega što jest, za vrijeme kada najdublje spavate, kako se ne bi ometao vaš san.

Program je idealan za one koji nemaju vremena za individualni rad, koji su pod stresom, u gužvi, trenutno fokusirani na druge stvari, u određenim kriznim situacijama ili većim životnim promjenama, a treba im energetska podrška za povisivanje vibracije i energetski rast. Cijeli proces nadgleda vaše Više ja i vaš duhovni tim kako bi prilagodio intenzitet čišćenja onome što je za vaše najveće dobro.

Tijekom 36 dana, primit ćete 10 energetskih tretmana koji su fokusirani na dubinsko čišćenje:

  • Svih stranih energija iz vašeg tijela, implanata, entiteta, dubinsko čišćenje aure, čišćenje strahova i negativnih emocija; balansiranje i centriranje skupne točke, uzemljavanje, čišćenje frekvencije trauma, te stanično i genetsko čišćenje. Nadalje, čiste se mijazmi, te se radi energetska detoksikacija fizičkog tijela i čišćenje negativnog učinka elektrosmoga.
  • Čiste se vaša energetska tijela, eterično, emocionalno i mentalno, zatim snažno čišćenje, jačanje, otvaranje i rekalibracija svih čakri, čišćenje i balansiranje svih meridijana; čišćenje mozga i živčanog sustava

Također, osim tretmana u razmacima od 4 dana, svaki dan primat ćete energetsku podršku za povisivanje životne sile i energije i povisivanje svjetlosnog kvocjenta, te bezuvjetnu ljubav i posebno jutarnje punjenje energijama koje vam mogu pomoći tijekom dana: energiziranje, frekvencije za bolju razbuđenost, motiviranost, inspiraciju, jasnoću, samopouzdanje, uspjeh, fokus, resursivnost, hrabrost, mir, obilje, uzemljenje, ljubav, sigurnost, zaštitu, te osjećaj osobne moći i lakoće.

Prije spavanja, dobit ćete infuziju energija za bolji i lakši san. Svaki dan će vaše tijelo također dobivati frekvencije zdravlja kako bi se balansiralo vaše fizičko tijelo, te energiju Izvora kao pomoć u slučaju fizičkih problema. Za kraj, svaki dan također primate energiju Izvora kako bi vaš svaki dan bio ispunjen s osjećajem lakoće za lakše manifestiranje i izvršavanje svih obveza.

Ova usluga radi se isklučivo na daljinu, te uključuje kratku energetsku procjenu vašeg stanja prije početka programa (razina energije, stanje čakri, razina svijesti), a isto se radi i na kraju po završetku programa. Tijekom programa, također imate  i dodatnu podršku emailom.

Cijena: 1200 kn (159,26 €)

Prijave se primaju na mail multidimenzija@gmail.com