Energy Synergy Coach

2 Coaching programa

COACH ZA MANIFESTIRANJE I ENERGY SYNERGY COACH

Svaki od ova 2 programa je 6-mjesečni trening za coaching. 

Program je trenutno u pripremi, uskoro više informacija!
Predviđeni početak – Proljeće – Jesen 2023.

Trening za

COACH ZA MANIFESTIRANJE

Dođite na besplatno uvodno predavanje za Coacha za manifestiranje u srijedu, 10. svibnja na Zoomu u 20 h, prijave na niže navedeni mail.

Postanite coach za manifestiranje i pomognite drugima ostvariti ciljeve, namjere i snove. Ovo je hibridni program između coachinga i energetskog rada, jer osim samog coachinga, učite raditi s energetskim tehnikama koje će vašim klijentima omogučiti stvarni napredak i rezultate. Umjesto konverzacijskog coachinga i pukog postavljanja pitanja kako biste klijente vodili k njihovom cilju, na raspolaganju ćete imati niz energetskih alata koji će vam omogučiti da klijentu pomognete napraviti energetski skok i napredak, te stjecanje dubokih uvida i spoznaja što mu treba, što je za njegovo najbolje dobro, što ga sabotira i koji koraci su za njegovo najbolje dobro.

Program se odvija kroz 6 modula tijekom 6 mjeseci, svaki s drugim temama. Po završetku, dobit ćete certifikat coacha za manifestiranje.

MODUL 1

Namjera i akcija, usmjerena moć i fokusirana volja – četiri elementa bitnih za manifestiranje ciljeva. Vodite druge od pukih želja do čvrstih namjera, kako rastvoriti podijeljene ili nekoherentne namjere do ispravne akcije.

Pomognite klijentima u jačanju vlastite volje i pravilnom usmjeravanju osobne moći kako bi se provela odgovarajuća akcija u životu koja će donijeti željene rezultate. Rad na jačanju i prepoznavanju osobnih vrijednosti i prioriteta radi ojačavanja vlastitih namjera.

MODUL 2

Naučite otkriti i prepoznati obrasce samosabotiranja i lako ih ukloniti. Kako čistiti emocije, strah i postići mentalnu jasnoću. Razvijanje povjerenja (vjera u sebe) i odlučnost kao važni čimbenici neposustajanja i ustrajanja na ostvarivanju i manifestiranju ciljeva.

MODUL 3

Kako ojačati motivaciju, inspiraciju, fokus i komunikaciju.  Kako se povezati s onom energijom koja nam nedostaje i uspostaviti osjećaj povezanosti, te doći u stanje povišenog sustvaranja.

MODUL 4

Kako dobiti ono što nam treba; podršku, manifestaciju. Kako biti ustrajan i zaista raditi ono što želimo i govorimo. Kako okupiti odgovarajući tim koji nam treba za ostvarenje naših ciljeva i biti svoj vlastiti lider.

MODUL 5

Kako pospješiti kreativnost, uspjeh, lakoću i samopouzdanje. Kako postići veću razinu posvećenosti za ono što radimo i obraćati pažnju za bitne detalje na putu koji su potrebni za ostvarenje ciljeva i manifestiranje.

MODUL 6

Kako povećati obilje i lagani tijek (flow). Koji učinak i svrhu naši ciljevi dodaju našem životu kako bismo djelovali iz vlastite suštine, te dodali svrhovitost svemu što radimo; zaigranost i radost kao dva važna čimbenika u manifestiranju; manifestiranje iz stanja lakoće.

Program se odvija na Zoomu svaki utorak u 20h, dva puta mjesečno su novi moduli, a između su praktične vježbe sudionika u parovima.

Prva 3 modula odvijaju se u razdoblju od svibnja do srpnja, a druga 3 modula od rujna do prosinca 2023.

Moduli (na Zoomu): 16. i 30. svibnja; 13. i 27. lipnja, te 10 i 11. srpnja. Potrebno je biti uživo na predavanjima.

Praktične vježbe: 23. svibnja; 6. i 20. lipnja, 4. lipnja, te dalje po dogovoru.

Prijave (i cijena na upit) na multidimenzija@gmail.com.

Trening za

ENERGY SYNERGY COACH

Program za Energy Synergy coacha je 6-mjesečni program energetskog coachinga koji će svakom polazniku dati niz eneergetskih alata za praktičan rad s klijentima.

Program se sastoji od sinergije različitih energetskih metoda koje će vam dati pregršt mogućnosti za kreativan rad s klijentima.

Ako već radite u nekom svojstvu coacha, ovaj program dat će vam pregršt alata s kojima možete energetski podržati svoje klijente i omogućiti im još veći napredak u rastu i razvoju.

Program se sastoji od 6 mjesečnih modula koji će se odvijati tijekom vikenda, te također zadataka i praktičnih vježbi između svakog modula.

1 MODUL

Kvantno iscjeljivanje s viskom s opširnim grafikonima za procjenu energetskih stanja, određivanje prioriteta u radu s klijentima i detaljnu energetsku dijagnostiku i sl.

2 MODUL

Šamanske aktivacije za iscjeljivanje emocija, trauma, rad s unutarnjim djetetom, energetske granice i dr.

3 MODUL

Dvije moćne energetske tehnike: Transformacijska sfera i Light Energy Weave. Ove tehnike omoguću vam da iscjeljujete i čistite bilo koji obrazac, te također za postavljanje i čišćenje bilo kojih specifičnih obrazaca.

4 MODUL

Tijekovi svjetlosti – rad na čišćenju energija iz tijela. Rad sa specifičnim grafikonima s točkama gdje u tijelu držimo određena negativna stanja, te njihovo čišćenje i punjenje.

5 MODUL

Čakrologija – iscjeljivanje čakri. Sveobuhvatan pregled čakri, njihovog značenja, specifičnih obrazaca i problematike svake čakre, te darova i pozitivnihi osobina na kojima možete raditi.

6 MODUL

Kidanje energetskih veza s osobama, stvarima i mjestima.

Ako ste zaintersirani za više informacija, pošaljite mail na multidimenzija@gmail.com.

Predviđeni početak treninga: Jesen 2023.

Želite li znati da li je ovo program baš za vas, javite se mailom na multidimenzija@gmail.com za više informacija.

Informacije i prijave