BUĐENJE ŽENSKE MUDROSTI

Okosnica ovog tečaja je – što je to ženska mudrost i kako je probuditi? Kako posegnuti dovoljno duboko u sebe da probudimo istinske ženske kvalitete kako bi njima obogatili svoj život i život onih s kojima dijelimo naš život, te se osjećali ispunjenijima, sretnijima i uspješnijima. Ako se osjećate nezadovoljno svojim životom, želite više za sebe i privlači vas osobni i duhovni rast i razvoj, ovaj tečaj vam kroz nekoliko mjeseci nudi mogućnost brze promjene svijesti, povisivanje vaše vibracije, frekvencije i svijesti, te snažne metode iscjeljivanja.

Koju ulogu u svemu imaju muške kvalitete i kako ih integrirati kako bismo se se osjećale potpuno i cjelovito. Koje negativne ženske osobine trebamo iscijeliti kako bismo zasjale u punom sjaju? Što znači biti cjelovit, energetski i psihološki i kako to postići?

Kroz tečaj u trajanju 3-4 mjeseca (ovisno o dinamici grupe), radit ćemo na nizu tema, uz diskusiju, te mnogo energetskog rada, energetskog iscjeljivanja i energetskih aktivacija, te ćemo također raditi s energijama kristala, cvjetnih esencija i kartica za vodstvo.

Teme i energetski procesi koje ćemo obraditi:

– kako se osnažiti, te ispunjavanje naših najdubljih potreba. Iscjeljivanje ranjenih dijelova naše psihe, strahova, nesigurnosti ili osjećaja da nismo voljeni

– Razvijanje ljubavi prema sebi, te davanje i primanje

– Razvijanje zdravih osobnih granica i čišćenje vlastitog energetskog prostora

– Iscjeljivanje i rad na čakrama

– Iscjeljivanje po elementima (voda, vatra, zrak, zemlja)

– Jačanje 3 centra ženske moći: ljubav, kreativnost i intuicija

– muški i ženski aspekti naše osobnosti i kako ih integrirati; balans muških i ženskih energija

– Iscjeljivanje odnosa s drugim osobama

– Rad na otpuštanju negativnih  ženskih arhetipova i usidravanju pozitivnih arhetipova

– Kako postati cjelovit i rad na integraciji rascijepljene svijesti

– Rad s iscjeljujućim frekvencijama kristala i cvjetnih esencija

– Polaznici će dobivati energetska očitanja i povratne informacije o aspekima na kojima bi trebali poraditi

Uz diskusije i dijeljenje, radit ćemo i meditacije i energetske procese, te energetske aktivacije kvaliteta božica koje su utjelovljenje ženske mudrosti, ženskih kvaliteta i energija kao što su: Lakshmi – obilje / Afrodita – ljubav / Khuan Yin – suosjećanje / Lilith – snaga; Isis – njega / Sofija – mudrost, Durga – granice; Uzume – smijeh; Tara – centriranje; Kali – strah/snaga itd.

 

Trajanje tečaja: 3-4 mjeseca

Mjesto: Agila, Trakošćanska 74, Zagreb

Cijena: plaća se u mjesečnim ratama – 700 kn mjesečno

Prijave i više informacija na: multidimenzija@gmail.com